dom za stare dvorište u jesen

Pre četiri godine otvoreni licencirani Starački dom Palma lux kategorije prepoznat je od strane naših korisnika kao “Firma od poverenja” za kvalitet pruženih usluga.

Mi smo svesni da dobre usluge nema bez kvalitetne radne snage te zbog toga smo jako posvećeni pronalaženju i odabiru najboljih kadrova koji su raspoloživi na tržištu. Iz tog razloga mi držimo trajno otvoren konkurs za pronalaženje iskusnih medicinskih sestara i negovateljica kojima nudimo najbolje radne uslove.

…Ako već radite u Domu za stare ali vam ne odgovara zbog nezgodnog putovanja do radnog mesta,

…Ako vas poslodavac ne prijavljuje (rad na crno),

…Ako nemate godišnji odmor i slobodan dan za Slavu.

…Ako vam ne plaćaju za prevoz,

…Ako vam u domu hrana, kafa, … nisu besplatni,

…Ako niste zadovoljni visinom svoje zarade,

                     Vi ste osoba za koju je pisan ovaj oglas. Javite se telefonom i dođite da popričamo kako biste prvom prilikom po upražnjenju radnog mesta u našem domu bili primljeni u stalni radni odnos u našoj “Firmi od poverenja” Starački dom Palma na rad u odličnim uslovima.

Od osobe koja se javlja na ovaj konkurs traži se da je vredna, pouzdana, komunikativna, dinamična, odgovorna i pedantna.

Opis posla:

Pomoć starim, pokretnim, polupokretnim i nepokretnim licima. Održavanje higijene prostora i lične higijene korisnika. Ordiniranje propisane terapije. Presvlačenje pelena, kupanje, previjanje dekubita, hranjenje.

Radno vreme obavlja se po zakonu u turnusima:     12 sati dan rad …. 24 sata odmor…. 12 sati noć rad …. 48 sati dva dana odmor.

Konkurs je trajan.

Radnu biografiju pošaljite na naš e mail palmadom@yahoo.com.

       Za sve informacije pozovite na broj telefona: +381 63 83 02 855.

Staracki dom Palma u ranu zoru

Dom za stara lica Palmadom vas očekuje!