dom za stare dvorište u jesen

CENE      A K C I J A      NAJPOVOLJNIJE   063/8302855

Procena potrebnog stepena podrške određuje se uvidom u sveukupno individualno funkcionisanje korisnika i vrste potrebne pomoći od strane pružaoca usluga.

Kolika će biti konačna cena usluga ovisi od stanja korisnika koje se utvrđuje procenom i observacijom od strane socijalnog radnika, lekara i medicinske sestre . U svakom slučaju, biti će najpovoljnija .

Podrška I stepena – znači da korisnik nije sposoban da se samostalno brine o sebi i uključi u aktivnosti dnevnog života u zajednici, zbog čega mu je potrebno fizičko prisustvo i kontinuirana pomoć drugog lica.

Podrška II stepena – znači da korisnik može da brine o sebi i da se uključi u aktivnosti dnevnog života u zajednici uz fizičko prisustvo i pomoć drugog lica.

Podrška III stepena – znači da korisnik može da brine o sebi i da se uključi u aktivnosti dnevnog života u zajednici, ali mu je usled nedovoljno razvijenih znanja i veština potreban nadzor i podrška drugog lica.

Podrška IV stepena – znači da korisnik samostalno, odnosno uz podsećanje, može da obavlja sve životne aktivnosti .

Cene usluga u našem staračkom domu ovise o stepenu podrške koja je potrebna korisniku, da li je u pitanju psihički očuvana ili psihički izmenjena osoba te da li je zahtevana soba dvokrevetna ili trokrevetna.

Cena se definiše ugovorom i nema dodatnih i prikrivenih troškova,

Za više informacija nazovite 063/8302855

Sretnu novu 2023 godinu, bez korone i bez rata želi Vam Starački dom Palma !!

Novu u domu za stare , dočekali smo uz sarmu , pečenje sa krompirom i salatom te uz kolače i piće.

Žuti sa višnjama, lenja sa jabukama i veštački sneg u domu za stare Palma

 Žuti kolači sa višnjama, lenja pita sa jabukama i veštački sneg od šećera u Domu za stare Palma na Voždovcu u Beogradu na +15 stepeni Celzijusa za novu 2023.

Korisnicima, dobro zdravlje i druženje i u Novoj godini !

Bakina i dekina priča uz prase na Božić 2023 u Staračkom domu Palma

Starački dom Palma. Proslava Božić 2023

 Pripreme za ručak na Božić 2023 u domu za stare Palma na Voždovcu. Uz priču kako se nekada dočekivao Božić i da niko ovaj dan nije sam i usamljen uz božićni pozdrav !

Mir božji, Hristos se rodi; Vaistinu se rodi !

PRIJEM KORISNIKA

Pri prijemu u dom za stare, od dokumentacije su potrebne kopije:

— lične karte korisnika

— zdravstvene knjižice korisnika

— medicinske dokumentacije korisnika sa propisanom terapijom

— lične karte srodnika koji zastupa korisnika

Za više detalja nazovite telefon 063/8302855

Mogućnost zaposlenja

Pre četiri godine otvoreni licencirani Starački dom Palma lux kategorije prepoznat je od strane naših korisnika kao “Firma od poverenja” za kvalitet pruženih usluga.

Mi smo svesni da dobre usluge nema bez kvalitetne radne snage te zbog toga smo jako posvećeni pronalaženju i odabiru najboljih kadrova koji su raspoloživi na tržištu. Iz tog razloga mi držimo trajno otvoren konkurs za pronalaženje iskusnih medicinskih sestara i negovateljica kojima nudimo najbolje radne uslove.

…Ako već radite u Domu za stare ali vam ne odgovara zbog nezgodnog putovanja do radnog mesta,

…Ako vas poslodavac ne prijavljuje (rad na crno),

…Ako nemate godišnji odmor i slobodan dan za Slavu.

…Ako vam ne plaćaju za prevoz,

…Ako vam u domu hrana, kafa, … nisu besplatni,

…Ako niste zadovoljni visinom svoje zarade,

Vi ste osoba za koju je pisan ovaj oglas. Javite se telefonom i dođite da popričamo kako biste prvom prilikom po upražnjenju radnog mesta u našem domu bili primljeni u stalni radni odnos u našoj “Firmi od poverenja” Starački dom Palma na rad u odličnim uslovima.

Od osobe koja se javlja na ovaj konkurs traži se da je vredna, pouzdana, komunikativna, dinamična, odgovorna i pedantna.

Opis posla:

Pomoć starim, pokretnim, polupokretnim i nepokretnim licima. Održavanje higijene prostora i lične higijene korisnika. Ordiniranje propisane terapije. Presvlačenje pelena, kupanje, previjanje dekubita, hranjenje.

Radno vreme obavlja se po zakonu u turnusima:     12 sati dan rad …. 24 sata odmor…. 12 sati noć rad …. 48 sati dva dana odmor.

Konkurs je trajan.

Radnu biografiju pošaljite na naš e mail palmadom@yahoo.com.

Za sve informacije pozovite na broj telefona: +381 63 83 02 855.

Staracki dom Palma u ranu zoru

Dom za stara lica Palmadom vas očekuje!